KERESÉS:  
Esküvői ékszerek

 

               NŐI KARÓRA

               FÉRFI KARÓRA

               LÁNCOK ÉS MEDÁLOK

               DIVATOS FÜLBEVALÓK

               DIVATOS KARKÖTŐK

               ESKÜVŐI ÉKSZEREK

               ÚJ TERMÉKEK

               TELEFON TARTOZÉKOK

               DIVATÉKSZEREK

               KARÁCSONYI AJÁNLATUNK

               OKOSÓRÁK

Szűrés
Márkák
Elérhetőség
Ár szerint
Kategória
Bejelentkezés
Email:
Jelszó:
Kosár Kosár

0 db termék
Ár: Ft

---

Hogyan válasszunk órát?

2015.03.26. 21:05:36

Rengeteg óramárka van a piacon ezért egyre nehezebb kiválasztani melyik gyártó, melyik modellje mellett tegyük le voksunkat.

tovább...

---

Páratlan minőségű divatékszerek már webáruházunkban is!

2013.12.30. 13:32:19

Divatékszerek, esküvői ékszerek, strassz köves ékszerek, kristállyal díszített ékszerek és cirkónia kövekkel díszített ékszerek nagy választékban.

tovább...

---

Garanciális feltételek !

2012.08.08

Garanciával kapcsolatos hasznos tudnivalók. Minden általunk forgalmazott karóránkra 2 év garanciát vállalunk.

tovább...

---

Készlet információk!

2012.08.08

Kedves Vásárlóink! Fontos információkat találhatnak itt a termék készletével kapcsolatban.

tovább...

---

Jelzések az órákon - 1. A karórák vízállósága

2015.08.23.

Szinte valamennyi karórán jól láthatóan fel van tüntetve az óra vízállósága. Ez a jelzés lehet az óraházon vagy akár a hátlapon egyaránt. De mit is jelentenek pontosan ezek a jelzések? Talán nem árt tudnunk,hogy melyik vízállósági kategória mit is jelent a valóságban! Jó, ha ismerjük ezek jelentését, mert sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat.

tovább...

Márkák: ADRINA AKZENT CURREN EXCELLANCE FAME GENEVA JAY BAXTER NELE FURTADOS OMSAN SKMEI TIMETECH  V6

Hogyan válasszunk órát?

2015.03.26. 21:05:36

Milyen karórát válasszak? Elegánsat?  Divatosat? Sportosat?

Mi alapján válasszam ki kedvencem?


Legjobb ha mindenki az egyéniségéhez, öltözködési stílusához, szokásaihoz választ órát .
Ha ön az elegánsan viseletet kedveli és kiegyensúlyozott a nap mint nap, akkor feltétlenül az elegáns karórák közül válogason!  Böngéssze át kínálatunkat, akár többször is, amíg egyszer csak megdobban a szíve: Ez kell nekem!

Ez az egyik titka annak, hogy ha már megszerezte, boldogan is viselje kedvencét !

 

De melyiket válasszam, hogy mindig trendi maradjak?

Ha szereti a színeket kombinálni akkor a divatkarórákat neked találták ki !

Ezek az órák mindig az aktuális trendet követik színvilágban, stílusban. Fontos viszont az is ,hogy általában ezek a karórák merészek ,színesek és nem biztos ,hogy minden ruhánkhoz megfelelő lesz. A másik dolog ,hogy mint tudjuk a divat olyan mint az időjárás, folyamatosan változik és mozgásban van! Szinte biztos, hogy a tavalyi karóránk már nem illenek bele az idei év trendjébe!. Szóval vannak előnyei és hátrányai is ennek a típusnak. De összefoglalva ha trendin öltözködsz akkor mindenképp a divatos karórák kategóriában keresgélj.

 

A sportos karórákat leginkább sportolóknak vagy sportosan öltözködő egyéneknek ajánljuk .Leginkább a szabad stílust tükrözi .Általában ezek a karórák 100M vagy 10 ATM vízálságúak , illetve komoly erőbehatásnak is jól ellenállnak.
De mitől sportos egy karóra? Leginkább az élénk színek illetve sok funkciót igénylő, sok-sok segédszámlap többek közt például egy stopper chronos szerkezet sportossá teszi az órát. A műanyag szíj egyértelműen sportos vonalat képvisel, úgymint akár a csak digitális megjelenítési mód. Légyegében bármelyik típus mellet is döntünk a lényeg ,hogy meggondoltan vásároljuk meg kedvencünket és minden adatot olvassunk el ami a karórával kapcsolatos. Ha nem tud vagy nem biztos valamiben bátran hívhatja munkatársainkat akik bővebb felvilágosítást is adnak és segítenek önnek a tökéletes típus kiválasztásában is.

Mi az, amit tudni érdemes a bőrszíjas órákról?


A bőrszíjról tudni kell, hogy annak élettartama napi használat mellett kb. 1/2 és egy év közé tehető. Ennek oka, hogy természetes anyagról lévén szó a bőrrel való érintkezés során színét megváltoztathatja, idővel akár kellemetlen szaga is lehet - ez főleg nyári melegebb időszak után tapasztalható. Nem elhanyagolható az sem, hogy a bőrszíjnak a víz nem tesz jót, hiába vízálló az óra. Ajánlott bőrszíjas órák esetén, higiéniás okok miatt is a szíjat évente cserélni.

Hogyan válasszon gyerekórát?


Gyerekóra esetén minden esetben tanácsos könnyebb, műanyagtokos és műanyag szíjas órát és min. 5 bar-ig alapszinten vagy 10 bar-ig fokozottan vízálló modellt választani.


Hogyan működik egy hagyományos kvarcóra?

A quartz órák működése a kvarckristály piezoelektromos tartalmán alapszik. Ha a kristályt elektromos hatásnak tesszük ki, megváltozik az alakja, ha ezek után meghajlítjuk vagy megszorítjuk, elektromos mezőt hoz létre. A megfelelő áramkörbe kapcsolva az interakció a mechanikai nyomás és az elektromos mező között egy vibrációt hoz létre a kristályban, mely egy konstans elektromos jelet képez, ami pedig tökéletesen alkalmas egy óra számlapjának megjelenítésére. A quartz órák kijelzője (számlapja) lehet analóg vagy digitális.

Az első quartz órát 1934-ben Berlinben mutatták be. Már ennek napi hibája is csak 0,1 másodperc volt. Az első quartz órák terjedelmes, szoba nagyságú berendezések voltak. Quartz órával mutatták ki, hogy Földünk nem forog egyenletesen. Az integrált áramkörök, és általában a mikroelektronika rohamos fejlődése következtében, a quartz órák szerkezeténk mérete drasztikusan lecsökkent, így vált lehetővé a kvarckristállyal működő karórák előállítása ( amiben az óraelektronika csak kis helyet foglal el.)
Az első quartz karórát a Seiko muatta be 1969-ben.

A quartz órák csoportjában sokféle fejlesztés található. Alapvetően kettő, a digitális quartz és az analóg quartz.

A digitális quartz órákra jellemző a pontos járás és az olcsó ár. Különösebb gondoskodást nem igényel. Üzemeltetési költsége minimális. A digitáli órákra, mivel nincs bennük motor, nincs hatással a mágnesesség. Ha mégis probléma fordulhat elő, akkor az bizonyos modellek ébresztő funkciójánál léphet fel, aminek hatására az ébresztő hang halkabb lesz a megszokottnál.
A digitális quartz előreprogramozott naptára komfortossá teszi a hétköznapi használatot. Nagy előnye, hogy a legkülönbözőbb funkciókkal vannak programozva. Sok esetben kijelzővilágítással teszik egyszerűvé a leolvasását az éjjeli használatnál. A műanyag digitáli karóra nagy előnye, hogy könnyű, vízhatlan, sport célokra kiváló, nem allergizál.

Az analóg quartz órák a hagyományos mechanikus órákat idézik. A különböző szerkezetű órák között ez a típus a legérzékenyebb a mágneses hatásokra, s ezáltal a legkönnyebben mutathat az óra pontatlan időt. A mágneses tér az órát nem károsítja, a hatás megszünése után az óra ismét az eredeti pontossággal fog tovább járni. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy maga az óra is felmágneseződik, ilyenkor a szakember demagnetizálni tudja az órát, ami után ismét az eredeti tulajdonságokkal működő pontos óra lehet.
Készülnek műanyagból és a legkülönbözőbb fémekből. Előnyük a hagyományos mechanikus órákkal szemben a kedvező ár, pontos járás, nagybiztonságú vízhatlan tokozat. Az analóg quartz órákból is készítenek perpétum naptára, száz évre előreprogramozott dátummal rendelkező szerkezeteket, ami nagy komfortot biztosít a használat során.

Automata órák használata:

Az óra működéséhez szükséges energia az óra mozgatása során keletkezik, melyet a rugóház tárol. A teljes felhúzottság eléréséhez minimum 8 óra folyamatos viselet szükséges. Ebben az esetben az óra nyugalmi helyzetben még legalább 38 órán keresztül működik. Az elindításhoz félig húzza fel az órát a középső korona segítségével. Az óra működése rendszeres mozgatása esetén folyamatos. A szerkezet jellegéből adódóan kényelmes viselője számára, s mivel elemet nem tartalmaz, teljes mértékben környezetbarát. Az automata órák pontosságának eltérése - 6 +20 mp. / nap. A szerkezet karbantartása különösen fontos, ezért javasoljuk, hogy két évente ellenőriztesse márka szervizünkben.

Vásárlási feltételek   |   Weblapkészítő: Avasweb Kft.

Geneva,Curren,Skmei,Fame,Excellance,Leonardo Verrelli,Akzent,Jay Baxter,Esküvői ékszerek